Kun så mange i naturen

Den bengalske er – som mange af de store kattedyr – desværre udrydningstruet, og der findes i dag kun mellem 3.000 og 4.000 i naturen, kun lige nok til at få arten til at overleve. Den bengalske tiger stammer selvfølgelig fra området ved den bengalske kyst. Et område, som dækker lande som Nepal, Myanmar, Bangladesh og Indien, men tigerne er desværre jaget vildt for pels, klør og andre dele af dem til traditionel medicin.

Den bengalske tiger er som alle de store kattedyr et frygtet rovdyr, og den er som den lille huskat så mange af os har derhjemme, på en gang både elegant og brutal, men med en enorm styrke også i forhold til størrelsen.

Fascinerende og charmerende

Derfor er der også mange sportshold, som har taget tigeren til sig og bruger dem som en del af deres navn. Alle frygter jo at møde tigerne, så det giver fin mening.

Til dem, der følger sport, så er der en god mulighed for at komme til at spille på holdene, som har tigeren i deres navn på dk Unibet, der er stedet, hvor du kan spille på forskellige slags sport fra hele verden.

Tigrene er et dyr, som næsten alle er fascinerede af, for de er elegante, og når de bevæger sig rundt, er det med en nærmest form for kosmisk ro og med en evindelig tro på, at intet i verden kan røre dem.

Den bengalske tiger er ved at blive ført tilbage til naturen fra adskillige foreninger, som arbejder målrettet med at få bestanden af tigere op og sikre, der er områder, hvor den kan leve frit uden at komme i store konflikter, som kommer med mennesker, når man skal dele jagtmarker med dem. Det er svært for tigeren, verdens største kat, at dele revir med verdens mest frygtede dyr, mennesket, som desværre dræber alt på dens vej.